Werkwijze

Mijn werkwijze

Je levensstijl voor eens en voor altijd veranderen, dat is niet binnen een maand gedaan. Daar is tijd voor nodig en daarom werk ik uitsluitend met een traject van minimaal een jaar. In dit jaar heb je 1 op 1 begeleiding en sta ik een jaar lang aan je zijde waarin ik jou leer om mijn plan helemaal eigen te maken.

Daarnaast help ik je met alles wat er in een jaar op jouw pad gaat komen; de leuke en de minder leuke dingen. Je leert hoe je bewuste keuzes maakt bij uitdagingen zoals de feestdagen, een etentje, borrel of die welverdiende vakantie. Keuzes die allemaal passen binnen het ‘ik en nu jij’ plan en die voor jou vanzelfsprekend gaan worden.

Een jaar lang begeleiding

Ik werk met vijf verschillende trajecten; 12, 13, 15, 17 of 20 maanden begeleiding. Vooraf bepalen we samen welk traject het beste bij je past. 

De eerste 4, 5, 7, 9 of 12 maanden werken we naar jouw doel toe en kan je 0,5 tot 1 kilo per week afvallen! 

De laatste 8 maanden draait om balans en ook dan houd je mijn begeleiding. Je leert je gewicht in balans te houden doordat mijn plan echt een levensstijl is geworden waarin jij meer van eten geniet dan ooit te voren. Bij traject 4 en 5 zit het na-traject van nog eens een jaar ook inbegrepen.  

Het is mijn doel dat mijn cliënten na een jaar kunnen zeggen; ‘ik mag alles eten, maar ik kies er zelf voor om dat niet te doen.’
Je hebt geen motivatie of wilskracht meer nodig om het vol te houden. Nee, het plan is gewoon helemaal jouw levensstijl geworden. 

Werkwijze hulp bij afvallen

Een jaartraject met 1 op 1 begeleiding is al te volgen vanaf €599,00 (betalen in termijnen is mogelijk)

01. HET INTAKEGESPREK

Het jaartraject begint altijd met een uitgebreide intake waarin we elkaar beter leren kennen. Door het stellen van de juiste vragen breng ik jouw situatie zo goed mogelijk in beeld.  Dan volgt het allereerste meet-en-weeg moment. Misschien even spannend, maar niets motiveert beter dan uiteindelijk aantoonbaar resultaat. Daarna bepalen we samen welk traject het beste bij jou past; 12, 13 of 14 maanden begeleiding.

02. HET PLAN

Nu we jouw situatie en cijfers in beeld hebben is het tijd om het plan door te lopen. Stap voor stap leg ik het hele plan aan je uit en vertel ik wat de ‘ik en nu jij’ methode precies inhoudt. Je krijgt van mijn namelijk geen kant-en-klare weekmenu’s met ingewikkelde recepten mee. Ik ga je ook niet vertellen wat je elke dag moet eten, want die keuze is helemaal aan jou. Omdat jij mijn methode leert toe te passen in jouw dagelijks leven, heb jij zelf de regie in handen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen op die manier mijn methode jouw nieuwe levensstijl kan worden.
Uiteraard is er tijdens deze uitleg alle ruimte om vragen te stellen. Maar ook als je achteraf nog vragen hebt, schrijf ze op en stel ze bij de volgende afspraak of stuur me direct een berichtje.

Als je eenmaal op gewicht bent, blijf je mijn plan volgen. Dit plan wordt de basis in jouw leven. En geloof me, het is echt eenvoudig met normale en gezonde voeding.

Werkwijze hulp bij afvallen

Een jaartraject is al te volgen vanaf €599,00 (betalen is termijnen is mogelijk)

03. DE CONSULTEN

Welk traject je ook gaat volgen, de eerste 10 weken kom je wekelijks op consult. Deze wekelijkse afspraken zijn in het begin heel belangrijk om in de flow van het afvallen te komen. Deze stok achter de deur is dan echt heel fijn. Na 10 weken gaan we elkaar om de week zien en de laatste acht maanden van het traject kom je nog één keer per maand op consult. Deze laatste maanden ligt de focus vooral op het stabiel houden van je gewicht en niet zozeer meer op het afvallen.
Tijdens een consult doen we uiteraard alle metingen, maar ik speel vooral in op hetgeen dat jij op dat moment van mij nodig hebt. Waar loop je tegenaan? Wat vind je lastig? Wat gaat juist heel goed of wat wil je graag anders zien?

Eten gaat vaak gepaard met emotie, dus dit komt dan ook regelmatig aan bod tijdens de gesprekken. Ik bepaal daarom niet vooraf waar we over gaan praten. Natuurlijk volg ik een rode draad, maar ik geef je alle ruimte om je hart te luchten, je vragen te stellen en om je successen te vieren.

04. COACHING

Ik vind het heel belangrijk dat jij jezelf kunt zijn bij mij. Ik ben zelf heel erg open en vertel je altijd mijn eerlijke ervaringen. Ik merk dat mijn cliënten dit heel prettig vinden en zich daardoor gauw op hun gemak voelen. Door deze oprechte connectie met elkaar aan te gaan kun jij je volledig openstellen en komen we tot de kern. En omdat ik uit eigen ervaring weet wat jij doormaakt en wat jij voelt, praat dit heel fijn. Door deze herkenning kan ik je gerust stellen als dat nodig is, je motiveren en inspireren.

Een jaartraject is al te volgen vanaf €599,00 (betalen is termijnen is mogelijk)

Aan het einde van het traject kan jij zeggen dat mijn plan een gewoonte is geworden. Een leefstijl waarbij je niet het gevoel hebt dat je een strijd voert met voeding. Waarbij je geen wilskracht nodig hebt om het vol te houden, want het is voor jou vanzelfsprekend geworden.

Uiteindelijk kan jij zeggen:

" Ik mag alles eten, maar ik kies er zelf voor om dat niet te doen en goed voor mezelf te zorgen. Omdat ik het waard ben! "

Als dat bereikt is, dan is mijn missie geslaagd. En die van jou ook!
Geen strijd meer, maar zelf de controle over je voeding in eigen handen hebben. Voluit genieten van eten en je nieuwe leven.

Nu ook online 1 op 1 begeleiding mogelijk!

Online gewichtsconsulent

Woon je niet in de buurt van Apeldoorn, maar spreekt mijn methode je wel aan? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Mijn collega heeft het hele ‘ik en nu jij’ traject online opgezet voor diegene die niet in de mogelijkheid zijn om naar Apeldoorn te komen. 

Dezelfde methode, dezelfde begeleiding en betrokkenheid, maar dan online. 

Interesse?

Online gewichtsconsulent

Warme groet, Heidi

HEB JE NOG TWIJFELS?

Dan mag je altijd telefonisch contact met mij opnemen om deze twijfels te bespreken.
Samen kijken we naar jouw doel en of ik én mijn werkwijze bij je passen. Pas wanneer jij een goed gevoel bij mij hebt, kunnen we de mooiste resultaten behalen. Ik ben er voor jou om jouw levensstijl voor eens en voor altijd te veranderen!

Warme groet,

Heidi

IK EN NU JIJ

HEIDI DICKS

Gewichtsconsulent in Apeldoorn voor hulp bij het afvallen met een methode die werkt en voor iedereen haalbaar is. Afvallen zonder honger en moeilijk gedoe.

Gewoon normaal en gezond eten, dat is de sleutel tot succes. Ik begeleid jou naar een gezond gewicht en balans in het leven. Kom weer lekker in je vel want je bent het waard!

© 2024 IK EN NU JIJ

PRIVACYVERKLARING

Tekst & design @verhalen-van