Werkwijze

Het allerbeste van mijn werkwijze is dat het simpel is, dit kun je je hele leven volhouden. Geen calorieën tellen, Geen shakes drinken, Geen pillen gebruiken, Geen lastige menu’s volgen, Geen gedoe met boodschappen doen, enzovoort. Je leert zelf de methode toe te passen en hier een levensstijl van te maken. Wat ik wil bereiken is dat jij net als ik de balans voor eens en altijd goed kan vinden. Door deze eenvoudige methode toe te passen weet ik zeker dat we samen jouw streefgewicht gaan halen en nog belangrijker, zo te houden.

Iedereen kan afvallen, maar het blijft lastig het juiste gewicht vast te houden. Daarom blijf ik je een jaar lang begeleiden en werken we samen naar jouw doel. In de eerste vier maanden gaan we werken naar jouw doel. De acht maanden daarna zijn bedoeld om de balans in je leven terug te brengen.

Mijn methode werkt en is voor iedereen haalbaar. het is heel goed toe te passen in je dagelijks leven. Je zal gemiddeld een halve tot één kilo per week afvallen. Blijf de basis volgen om op je gewenste gewicht te blijven. Ik zelf blijf al 10 jaar zonder moeite op gewicht.

Ik hoop dat jij nieuwsgiering naar mij bent geworden. Ik kan niet wachten om jou in mijn praktijk te ontvangen en samen aan de slag te gaan. Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik weet zeker dat je daar geen spijt van zal krijgen.

Tarieven

Een jaartraject kan al vanaf 599,00 Euro (betalen in termijnen is mogelijk)