Over mij

Mijn naam is Heidi van den Heuvel. Ik ben gelukkig met mijn partner en drie prachtige dochters. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn diploma gehaald voor gewichtsconsulente. Daarna heb ik een jaar gewerkt bij ‘Curves’ fitness voor vrouwen om ervaring op te doen.

Al jaren zegt een stemmetje in mij dat een eigen praktijk beginnen en mensen helpen met afvallen écht is wat ik wil. Een droom die ik nu eindelijk ga verwezenlijken, helemaal op mijn eigen manier. Want juist daardoor wil ik mijzelf onderscheiden.

Mensen helpen uit eigen ervaring en vanuit mijn hart, dat maakt het verschil. Ik kan mezelf omschrijven als een enthousiast, motiverend en een positief ingesteld persoon. Waar ik niet van houd is dat alles precies volgens het boekje gaat. Daarom zal ook elk consult anders verlopen. Ik speel in op wat echt nodig is op het moment van ons consult. Werken vanuit mijn hart; dat is hoe ik het wil en doe.

Ik spreek uit eigen ervaring. Ik ben zelf jarenlang te zwaar geweest, maar heb al tien jaar de balans weten te vinden om op gewicht te blijven. Het kost me nu totaal geen moeite meer. Ik kan genieten van eten, ja, soms óók ongezond.

Net als ieder van ons ken ik hoogte- en dieptepunten in mijn leven. Ik probeer hier altijd een les uit te halen. Eén van de punten is dat gezond eten belangrijk is om je goed te voelen. Hierdoor kan je zoveel meer aan en zit je écht beter in je vel.

Nu is het tijd om mijn ervaringen met jullie te delen. Ik gun iedereen het gevoel van ‘in balans zijn’. Kiezen voor jezelf, dat is belangrijk en heeft betrekking op alles. De juiste voeding is hiervoor een goede basis.

Ik kan niet wachten om jou te gaan helpen om jouw levensstijl voor eens en voor altijd te veranderen. Als ik het kan, kan jij het ook. Vandaar de naam, ‘ik en nu jij.’

Warme groet, Heidi