Als ik het kan, kan jij het ook

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Heidi Dicks en ik ben het gezicht achter ‘ik en nu jij’. Samen met mijn man en ons samengestelde gezin woon ik in Apeldoorn en ben ik een gelukkig mens. Als persoon omschrijf ik mijzelf als enthousiast, motiverend en positief. Maar soms ook een tikkeltje chaotisch. Daar kan ik zelf prima mee omgaan, maar voor mijn omgeving misschien iets minder prettig.

Net als ieder ander ken ik hoogte, maar zeker ook dieptepunten in mijn leven. Maar van deze ervaringen heb ik altijd geprobeerd te leren. Door deze lessen én door mij te richten op mijn dromen en doelen ben ik alleen maar gegroeid en heb ik mijzelf ontwikkeld tot de vrouw die ik vandaag de dag ben.  

“ Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en kan veel meer aan dan voorheen. Dit gun ik jou ook! ”

IK NEEM JE MEE IN MIJN VERHAAL

Jarenlang ben ik te zwaar geweest en ik worstelde altijd met mijn gewicht. Je kan mij beter vragen welk dieet ik niet heb gevolgd, want ik heb bijna alles wel geprobeerd. Het afvallen zelf lukte vaak wel, want ik had meestal snel mijn doel bereikt. Maar uiteindelijk hield ik het niet vol. Ik wist de balans niet te vinden en zat nog steeds niet lekker in mijn vel. 

Ik kwam erachter dat ‘gewoon, normaal eten’ meer bij mij past. Geen moeilijk gedoe, geen punten schrijven of calorieën tellen.
Bewust worden van mijn voeding werkte voor mij veel beter en is veel makkelijker vol te houden. Het is mijn levensstijl geworden.

Gelukkig is dat kwartje gevallen, want ik weet inmiddels al ruim 15 jaar op deze manier, zonder moeite mijn gewicht stabiel te houden. En misschien wel het belangrijkste; ik geniet van mijn eten. En ja, ik eet weleens ongezond; een bakje chips, een stukje taart of een avond heerlijk uit eten, ook daar geniet ik van. Het is en blijft een kwestie van balans.

“ Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en kan veel meer aan dan voorheen. Dit gun ik jou ook! ”

Voor en na foto Heidi
Slaapkamer
Tuinhuis
Tuinhuis binnen
Letters op de gevel
Praktijk 'Ik en nu jij!'

IK EN NU JIJ

Mensen helpen vanuit mijn eigen ervaring en vanuit mijn hart, dat is mijn missie. Ik weet hoe fijn het is om de regie over je eetgedrag in eigen handen te hebben. Dit geeft rust en ruimte om verder te groeien dan waar je nu staat. Ik voelde heel sterk dat ik deze ervaring moest delen met anderen en daarom ben ik een opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen. Na het behalen van dit diploma ben ik direct gestart met mijn eigen praktijk; ikennujij

Mijn ondernemersavontuur begon allemaal op de slaapkamer van mijn jongste dochter. Ik had een praktijkruimte nodig, dus sliep zij zolang bij haar zus op de kamer. Na mijn allereerste cliënt volgden er gelukkig al snel meer, dus lieten we een tuinhuis plaatsen, waar ik een nieuwe praktijkruimte kon inrichten. Met deze verhuizing waren vooral ook mijn dochters erg blij en ik ben ze nog altijd dankbaar dat zij dit toen voor mij over hebben gehad.  

Mijn methode en werkwijze sloeg goed aan bij mijn cliënten en door goede mond-tot-mondreclame kwam ik na drie jaar al in de mogelijkheid om nog verder uit te breiden. We kochten een nieuw huis met een bedrijfspand waarin ik op dit moment twee praktijkruimtes beschikbaar heb.

Het gevoel dat ik had toen de grote, witte letters ‘ikennujij’ op de gevel geplaatst werden, is met geen pen te beschrijven. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt. Mijn droom is boven verwachting uitgekomen en ik ben nog elke dag ontzettend dankbaar en trots dat ik mensen mag begeleiden naar een gezond gewicht, balans in het leven en een goed gevoel.

Kies voor jezelf en kom in balans

Warme groet, Heidi

HEB JE NOG TWIJFELS?

Dan mag je altijd telefonisch contact met mij opnemen om deze twijfels te bespreken.
Samen kijken we naar jouw doel en of ik én mijn werkwijze bij je passen. Pas wanneer jij een goed gevoel bij mij hebt, kunnen we de mooiste resultaten behalen. Ik ben er voor jou om jouw levensstijl voor eens en voor altijd te veranderen!

Warme groet,

Heidi

IK EN NU JIJ

HEIDI DICKS

Gewichtsconsulent in Apeldoorn voor hulp bij het afvallen met een methode die werkt en voor iedereen haalbaar is. Afvallen zonder honger en moeilijk gedoe.

Gewoon normaal en gezond eten, dat is de sleutel tot succes. Ik begeleid jou naar een gezond gewicht en balans in het leven. Kom weer lekker in je vel want  je bent het waard!

© 2024 IK EN NU JIJ

PRIVACYVERKLARING

Tekst & design @verhalen-van