Gratis ebook

GRATIS E-BOOK

Gewoon, gezond & normaal eten

De ‘Ik en Nu Jij’ methode is moeiteloos toe te passen in je dagelijks leven, zodat je zonder gedoe kunt blijven genieten van gezellige maaltijden met je gezin. Geen ingewikkelde menu’s, lastige boodschappenlijstjes en aparte maaltijden voor jezelf bereiden. Met eenvoudig, gezond en alledaags eten kun je succesvol afvallen. Om je een idee te geven van de gerechten die perfect passen binnen mijn methode, heb ik een aantal recepten samengebracht in een handig e-book. Dus als je twijfelt of de ‘Ik en Nu Jij’ methode geschikt is voor jou, neem gerust een kijkje in de recepten en ontdek zelf dat je ook tijdens het afvallen kunt blijven genieten van heerlijke aardappelen, een portie pasta of rijst.

Warme groet, Heidi

HEB JE NOG TWIJFELS?

Dan mag je altijd telefonisch contact met mij opnemen om deze twijfels te bespreken. Samen kijken we naar jouw doel en of ik én mijn werkwijze bij je passen. Pas wanneer jij een goed gevoel bij mij hebt, kunnen we de mooiste resultaten behalen. Ik ben er voor jou om jouw levensstijl voor eens en voor altijd te veranderen!

IK EN NU JIJ

HEIDI DICKS

Gewichtsconsulent in Apeldoorn voor hulp bij het afvallen met een methode die werkt en voor iedereen haalbaar is. Afvallen zonder honger en moeilijk gedoe.

Gewoon normaal en gezond eten, dat is de sleutel tot succes. Ik begeleid jou naar een gezond gewicht en balans in het leven. Kom weer lekker in je vel want  je bent het waard!

© 2024 IK EN NU JIJ

PRIVACYVERKLARING

Tekst & design @verhalen-van