Ervaringen

Een mooie ervaring:

Sinds januari ben ik bij Heidi gestart voor een jaartraject. Ik zag steeds die mooie resultaten voorbij komen op Facebook dat ik de stoute schoenen aan heb getrokken en ook ben gestart. Ik ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan! Ik ben inmiddels 5 maanden verder en ben al ruim 18 kg kwijt. Je volgt eigenlijk niet echt een dieet, maar past je voedingspatroon aan. Geen pillen of supplementen, maar gewoon gezond eten en met kleine aanpassingen in je eetpatroon val je af. Tussendoor heeft Heidi goede tips en heb je tussendoor een vraag dan kun je haar tussendoor altijd benaderen of advies vragen in de app groep van alle deelnemers van Heidi. Ik vind het ook fijn dat het voor minimaal 1 jaar is. Ik heb nu bijna mijn streefgewicht gehaald, maar wil dat natuurlijk ook houden. Ik weet zeker dat Heidi mij hier heel goed mee gaat begeleiden. Ik kan het iedereen aanraden. Als ik dit vooraf had geweten, dan was ik al veel eerder gestart!

Het verhaal van Brenda

Wat ben ik blij dat ik gestart ben bij Ikennujij, nu een jaar geleden.
Samen een streefgewicht afgesproken en dan eerst wekelijks en daarna maandelijks een consult met weegmoment.
Wat waren dat spannende momenten en hoe gezellig tegelijk.
Met jouw tips ben ik door de "dode momenten" gekomen en zo ons doel behaald.
Ik ga nog even door om de laatste 5 kilo kwijt te raken die me nog in de weg zitten.
Dank voor je geduld en de fijne momenten.
Lieve groet
Brenda

 

Het verhaal van Henriëtte Romijn

IK&NUJIJ veranderde mijn leven!

Je wilt niet weten hoe vaak ik heb geprobeerd om kilo’s kwijt te raken. Maar het lukte NOOIT. Tot ik de weegschaal niet meer op durfde, mijn kleding niet meer comfortabel zat en mijn lichaam duidelijk aangaf dat de grens bereikt was. Met een bloeddruk van 195/105 en op het randje van diabetes moest ik nu wel. Ik moet nu voor mij zelf gaan zorgen, dacht ik begin mei 2019.

Van kinds af aan heb ik al een maatje meer, ben ik dol op lekker eten en kon ik elke dag wel van taart en gebak genieten. Daarom voor mij een hele uitdaging, maar met de begeleiding van Heidi gaat het mij ontzettend goed af! Deze stok achter de deur heb ik dus nodig gehad om uiteindelijk mijn eigen motivatie en doorzettingsvermogen te vinden. Door dit traject niet te zien als een dieet, maar als het veranderen van mijn levensstijl, zie ik zelfs de ‘lol’ ervan in! Ik wil gezonder leven en ik voel me er geweldig bij.

Ik ben nu een half jaar verder en ruim 20 kg afgevallen. Dit heb ik sinds mijn 16e niet meer gewogen. En daarbij is mijn visceraal vet (het vet in de buikholte, rondom de organen) van 12 naar 8 gedaald.
Ik ben Heidi hier ontzettend dankbaar voor en ik kijk uit naar mijn ‘nieuwe’ leven waar ik mij veel gelukkiger bij voel

 
Het verhaal van Liesbeth:

Toen ik op een dag ikennujij voorbij zag komen wist ik het...... Het is mijn tijd.
Na het zeer plotselinge overlijden van mijn vader in april vorig jaar was ik toe aan een positieve levensveranderde manier van naar mijn gezondheid kijken.
Ik was al jaren te zwaar en had nooit de kracht om er echt iets aan te doen.....tot dat moment.

Het verlangen naar een gezond bmi ontstond en ik heb Heidi gebeld. Er was meteen een klik en ik besloot het jaartraject af te sluiten en dat was mijn beste besluit ooit. Heidi heeft mij op de rit gekregen en laten inzien dat er geen ideaal gewicht bestaat......het gewicht waarbij jij je goed voelt is je ideale gewicht. In de afgelopen 9 maanden heb ik geleerd om het eetplan van Heidi toe te passen en dat is zo goed toe te passen in je dagelijkse leven en het hele gezin kan gewoon mee eten. Niks punten of calorieën tellen of kant en klare menu’s. Nee gewoon normaal eten met wat basisregels zodat je het ook echt je hele leven kunt volhouden. 14 kilo eraf nu en ik voel me veel gezonder en zit beter in mijn vel. Nog 5 kilo te gaan tot mijn ideale gewicht. Die laatste paar kilo’s ga ik met de steun van Heidi te lijf. Ik heb goed geleerd te balansen maar nu is het tijd voor de laatste kilo’s en dan op naar de fotoshoot,dat is namenlijk de leuke actie die Heidi heeft,echt zin in.

Liefs Liesbeth.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verhaal van Bianca:

Heb Heidi ontmoet bij lady's night (bios) en ze had een goed verhaal wat mij erg aansprak. Intakegesprek gehad en daarna begonnen.
Het is super goed vol te houden en je hoeft geen calorieën of punten te tellen. Het is gewoon een andere manier van hoe je eet, gezonder en je mag best veel met basisregels. Ben nu 17kg kwijt en op mijn streefgewicht, ben nu aan het balansen.

Zit lekkerder in men vel en voel me prima allemaal dankzij Heidi en ikennujij.
Kan het iedereen aanbevelen het is goed vol te houden

 

 

 

 
 
 
Het verhaal van Jacomien:

Mijn naam is Jacomien, ik ben begeleid door Heidi en heb haar methode toegepast. Heidi is echt zo enthousiast en motiverend, ik had er elke week zin in om naar haar toe te gaan. Ook als het even wat minder ging wist ze me toch weer te motiveren. Inmiddels ben ik al 31 kilo afgevallen en heel blij met het resultaat! Ik voel me goed en zelfverzekerder. Wat ik zo fijn vind van Heidi is dat ze me ook nog begeleid nu ik op gewicht ben. Ik moet zeggen dat het echt heel goed gaat, ik weet zeker dat de knop bij mij om is en ik Heidi haar methode mijn hele leven vol kan houden. Zoals jullie kunnen zien heb ik de fotoschoot gehad van de actie, echt super om te doen en ik ben heel blij met het resultaat. Ik raad iedereen aan om met Heidi in zee te gaan. Het is iets wat je leven veranderd en met Heidi als stok achter de deur moet het zeker lukken. Ik ben in ieder geval super blij met de balans in mijn leven!

Jacomien

Het verhaal van Trijnie:

Mijn naam is Trijnie van Bremen .
Ik ontmoete Heidi op de kerstmarkt bij groenrijk. Sinds de overgang ben ik behoorlijk aan gekomen, meer dan 10 kilo . Vaak probeerde ik weer een poging om af te vallen maar dat lukte niet echt .Totdat ik Heid tegen kwam , het concept sprak me gelijk aan, maar het moment rond de december maand iets minder. Heidi wist mij toch te overtuigen dat dit niets uitmaakt en geschikt moment is er niet we kunnen altijd wel een excuus bedenken om het niet te doen. Heb ik die avond gelijk een intake gesprek gepland en ben dus ook vanaf 1 december begonnen. Het is mij zo ontzettend mee gevallen. Ik heb nooit geen honger gevoel gehad alleen een goede balans gaan vinden dat is alles . Veel groente en fruit en het eten lekker kruiden dan is het ontzettend goed te doen . Ik eet meer dan ik ooit gedaan heb alleen anders. Ik heb mijn eetgewoontes aangepast en ik voel me er zo goed bij, dat ik echt om ben. Ik heb veel meer energie. Blij dat ik dit gedaan heb.Mijn man heeft met me meegedaan en is ook 10 kilo afgevallen.

We gaan er voor . Heidi bedankt, super!!